Pa vo nekoi kade sto prasav nemaat a i da ne lutam da ne ima nekoja vekje najdeno,kupeno i link kade da pobaram
Има во bebesupermarket. можеш и да порачаш преку интернет а можеш и во продавница да појдеш. мислсм дека со 6 дозери е
Вчера видов во Тила во Капитол ама без ракави и едни како вреќичка беа во вид на пингвин и уште едно не ми текнува какво беше 1500 беа.
Мислам дека е рано уште. И во Сара Фешн има, сум видела, исто и во Ваикики, само што во Ваикики како да имаат само малечки, за бебиња. Ама можеби дека летово гледав, па им биле останати само малечки, не знам. Секако од октомври ги вадат новите мислам, така беше порано кога барав.
Bar eden par da najdam sega pa koga ke izvadat ke zemam poveke. Mnogu se lizga po parket so obicni nekolku pati ima padnato taka bas ke proveram posle vo vaikiki
Јас ич не бев задоволна од тие. После една недела уште повеќе паѓаше детето.многу брзо се лижеа доле. Најзадоволна бев од чорапите доле како со гумички, против лизгање, ама сите кои ги видов низ мОлот беа со едни многу мали точкички, ни тие ништо не лепеа. Потоа од дома си купив такви чорапи ама со помасивни гумички.
Imam takvi so gumicki, da mali se, neznam kaj da najdam so pogolemi. Mislev ovie podebeli deka kaj nas e poladbo doma kolku i da greeme podot e laden
Те сфаќам, од исти причини барав и јас кога бев на гости кај мајка ми. Од неколку места купував такви кожени доле, сите за кратко се лижеа... но пробај си. Може јас сум немала среќа со изборот. Конкретно јас од овој модел, со целосна ваква гумичка сум најзадоволна, ама другиве мамички нека кажат дали/каде ги има низ скопје.
Eeee vakvi sakam. Da ovie bi bile taman nit da se lizgaat nit da se lizat. Ajde neka kaze nekoj od kaj da kupam
Нас не ни се погодија. Петата му се вадеше од кожното. Купив и поголеми, исто беше. И јас купив такви со точки одоздола, од ваикики. Ние со такви поминавме.
Carter's Ваикики лани зедов со диносаурус и долу гумичките наместо точки беа како стапалки со прсти. Тие воопшто не се лизгаа. Од овие со кожичка и јас ич не сум задоволна...толку многу му се лизгаа што ми доаѓаше да тркнам кај другарка во цвеќара да ми направи точки со силиконски пиштол зошто мојов ѕвер баш дека му се лизгаа на паркетот ги сакаше
https://www.facebook.com/bebehome.m...bjLH5rrElBZCm3T3IWM16kO1S2V2kdgoMeWXdwT_TLQ0Q за тие што бараат чорапчиња за одење.