Мајки ајде совет ве молам за патики за проодување - од Полино да земам ми викаат биле ортопедски и анатомски. Или пак од спортскиве продавници?
Случајно ми излезе на фб, може ќе ти фати око https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2171042752968884&id=1784827288257101
Во лидл на лупилу и на pure colection што ги имаат ми се мн убави јас и летните и зимските ги користам мн се убави и меки , не се со патент со оние нитни ли како се викат копченцата сигурно и во грчкиот ги има , стално имаат у буквала нови модели/шари ..
Јас лани имав на Тритекс такви со патент не знам годинава дали има. Инаку ендап начекав и во Памук Пале од некоја друга македонска фирма. Убав памук и со патент.
Тритекс вчера ги гледав ама не го сакам памукот а памук пале штом викаш арни се ги гледав на фб,можр такви
ортопедски или анатомски (различно е) се користат САМО ако дете има проблем со стапалата. За здраво стапало ќе си земеш со обична рамна влошка без перниче.
Тритекс ептем за никаде се направени...земав едно боди цело се истегна кога го исправ...ко 2 броја поголемо се напрај
Да и јас имам такво искуство со бодињата на Тритекс.Дури имам и од внук ми бодиња што се со знакче и не се ни малце растегнати а се носени и еве уште ги носиме некој што ни се точни...кој знае што е работата...