Не ја собираат веќе, неможам убаво да ја замотам Бадемантил не ми е како за бебе, тоа тек после годинка. Ќе побарам Стружанка и Ваикики како што ми предложивте.
Во памук пале мислам порано имаше роба на фротирка делчево или на друго место кај што носат ако знае некој да ти посочи јас добив на повојница бањарка ај што е огромна ама и мека преубава од сите што ги имам најпогодена е оваа. Најмека некако и квалитетна.
А оние ко за на плажа што се? Мене тие ми се топ! Штета што од старт такви не зедов. Нејзе реално и се "големи", ама супер се затоа што се долги, широки и со капуљача.
Јас имам од Стружанка 790ден.го купив голема коцка дебел преубаво упива има на ќошот за главчето.Ние сме долги 76цм и сме 11м скоро и уште е голем го опфаќа цел...за димензии не се сеќавам на фирмата Рејди е
Мислиш на оние како пончо? Имам за големата но мислам не се практични за бебе што не стои/оди зашто мора прво глава да се пикне низ отворот. Ако мислиш на некои други те молам стави некое сликиче
Сакам да купам најобичен релаксатор, поефтин, немора никакви додатоци да има само да не е гломазен и да стои цврсто на кауч, кревет и слични површини. Значи да го влечкам со мене по дома Кажете предлог?
Ние позајмивме од другарка, на Fisher Price беше, обичен, ама го искористивме максимално. Сега за второто планирам ист да најдам и да купам.
@Sandrin4 од кај го купивте? @Lolipop23 да, вака нешто сакам ама ногариве ептен тенки па тука ми е мислата, дали на гарнитура ако го ставам стои нормално?
Да да, има логика, стварно може така Добро важно имам опции каде да барам, јас мислев освен бебешките четвртастите и обична бањарка дека нема ништо друго како опција. Незнам како правев за големата...колку брзо се заборава
Од локална продавница тука од Охрид...гледам го има и во либертабебе центар....ептем нас ни се погоди
Од овие ногарки нема поубави.Внука ми е 10г.и на ФисерПрајс имаше релаксатор кој внук ми пред 2г.го користеше сега и моево е 11м и израсна на него...3 дечиња израснаа на него и мука нема...на него спиеа и уживаа.Со еден прст го нишкав.Внука ми до година ипол две лежеше и ги потпираа ноцињата со перница да не и висат дека ептен и беше удобен за спиење. Имав и од золвам ми еден ко клацкалка се правеше но тежок беше за нишкање и го вратив...