Имаш во населба Тријангла, Центар и Кисела Вода. Пиши на Google map ќе ти излезат почни локации. Јас вчера земав скалести рафтови од тој во Кисела Вода.
Незнам што барам,незнам шти треба за сега за паткање..женскава сака да оди И викам да си лази само,поекономично е Викаат Nike биле тврди за проодување. Стварно незнам што би.
Мислам 18. Последно јас не најдов на дунде мое. Се беа поголеми броеви. Ѕирни на веб страната на спорт вижн.
@mal.ecka зирни во темат што последно купивме @gjoker4e имаше такви постирано и јас ги имам ептен се меки и бааги се превиткуваат. А позади се малку повисоки такви и ни препорача ортопедот. Имам и адидас и рибок ама ниедни не ми се ко најкито и нити еднаш не се облечени
На @gjoker4e сигурно од странција и се купени Ќе барам низ Прилепов кизнај шо ќе најдам па и со бројов мал проблем сме. Инаку супер е моделот.
Абе пишав некаде дека поголем е калапот, друг пат прашај кога порачуваш Мојов засега Конверс и Кеги ги носи, а и едни како топлинки кога знам да никаде нема да згазне, мене ниту трите пара не ми прават ќеф ама поклон се сите, па да не пропадне
Јас патики не можам да најдам. За колку да не и е босо ножето имам едни од Х&М. Бркаат работа. И купив цицибан пред некој ден. Имаше убави некои италијански исто во пеко. Може и тие да ги земам. Баш беа еластични овие. @mal.ecka од спорт вижн можеш и он лајн да нарачаш ако нешто бендисаш. Кој број носи момето твое?!
15-16тука е некаде.. Ќе разгледам што нудат ...а Кеги ќе ги подарам уште утре.17-18се..ќе ми здосадат да ги гледам.