Јас им пишав за друго, па да ми вратат ке ги прашам и тоа. А ако имаат тоа што ми треба ке одам, па ке видам и квалитет на скафандерите, па ке ти кажам.. ако некој меѓувреме не врати, ако има искуство со истите..
Имаат од Кеги 15/16модел за малава. Сега пак се двоумам некои задоволни некои не. @kukla21 линкче за какви патичина ми пишуваше??
Сѐ им е квалитетно во Софиленд, држат америчка роба на Place и Картерс за бебиња. @VDT2906 секоја година имаат дводелни скафандери, почекај ќе добијат и за момчиња. Ако добро се сеќавам само пантолоноите беа околу 1300.
Мајки во Рамстор маркетите имате убави бебешки бањарчиња по 135 ден. Јас бев ги видов ама уште немаа бар код неможев да купам.
Не мислев на такво бањарче туку оние како пешкир што се со капче. А има и бањарчиња со рачиња тие мислам беа 300 ден. Квалитетни се турски производ.
Нз кај да прашам, па тука. Кај може да се најде убави пластични куќички за играње во нив, како оние во игротека?
nama.mk , lotus , tie takvite prodavnici site imaa ( oniie cvrstite taka ? od 7000 pa nagore bea ) i liberta mislam imase
Каде низ Скопјево има крем кошулче со краѓничка да не е руска краѓна или прљаво бело нела е па? Зара,Окаиди немааше вчераПа и ни Ваикики... Замислата за крштевка и роденден очигледно нема да ми се исполни зошто нема избор на бои кои мене ми требаат Панталончиња во Окаиди најдов таква боја што ми треба ама кошула и џемперче јок