А во Geox? Или Зара? Во Зара незнам дали би имало непропустливи... зашто 19ка е ептен мало бројче, не ни одат некои бебиња/дечиња со 19ка ноџе, а тек да шлапкаат по дожд, снег
Се зависи од калапот,можеби 21 ќе ви одговараат,ништо без проба. Јас имав сличен проблем. Го купив најмалото бројче,ставив Кеги влошка и решен проблем. Па и не дека којзнае колку ќе оди Ние имавме вакви,22 ако не грешам,со влошка супер му беа... Гледам сега има 19.5 Има и женски Значи провери си во спортскиве продавници.
Bevme rozevive gi probavme, golemi se. A ova so vloska moze da probam. I taka mi se potrebni za nekolku denovi koga ke ideme na zimovanje.
Најпаметно со влошка,друго чаре нема. 100 ден се влошките,ги имаш во сите продавници на Кеги и на оние штандовине на Ипанема во Зебра,Џамбо...
Zdravo, dali mozes da mi kazes za torbata za kolku vreme ti stigna i dali poraca od istata firma ili od druga?
Не ми е сеуште стигната. Деливери пишуваше од крај на ноември до крај на декември па си чекам уште. Инаку да ја порачав истава од ебау само, а другарками ја порача од виш.
Термофор за бебе ама ефтин кај да најдам? Во зегин имаше само еден кој оди заедно со огрлица и беше 1990, тоа ми е премногу
Некои +/- 400ден купив од Еурофарм, во форма на срце, оние што се внатре со паричка, јас задоволна бев
Мајки каде да најдам зимски кондурчиња/чизми за девојче, број 19 евентуално 20? Значи каде проверив од 21 и нагоре почнуваат Малата досега ги носеше од Кеги ама веќе и се кнап и ладно е за нив. Тие супер и се за одење комотни, фини се ок ама сега треба нешто потопло, барам неколку пати ништо не наоѓам. Те прочитав и тебе @eli.karameli (не знам колкава е твојата) дека си во потрага по истото бројче, па ако најдеш нешто кажи Инаку некој баш искоментира дека многу мало ноже во однос на бројот (19).. па кој број носат/носеа вашите дечиња на една година и месец-два? Моево девојче ги носи од Кеги 17/18 бр. но следно би земала 19ка или може и 20ка зависи од каде па зависи и калапот..
Ако не си купила, ке ти го дадам мојот. Мече од зегин. Само да го проверам дали е добар. Моментално е стврднат, треба го го "сварам" во жешка вода да се пушти. Не ми е користен, само 3,4 пати дали го ставив на меше на малата.
јас купив 20ка од ДСМ ортопедика, а за зимски земав 21 мада големки се. имав и 19ка од оваа фирма, задоволна сум и со цена се одлични.
Вака од препорака од ортопедот мој. Кога купувате, ноџето на детето, бебето треба да биде волкаво, има обележано на адидас и најк, на другите незнам дали е обележано. Напред мора да има цел прст простор. Да не мислите големки им се 20,21, измерете си вака, се вади влошката. Кога ке достигнат прстите до горната линија, време е за нови кондурки На мојата точни и се и 18/19, но мерејки вака веќе си земав 20/21 Дури ова е 22ка и точно и е ноџето колку покажаново на сликава.
Мајки за 6-9 месеци ми требаат некои чизмички ама нити знам големина нити каде да барам нити пак како да изберам освен по убавина :/
Па јас тој период бирав по убавина Тогаш нити стои бебе, ниту оди, ниту ништо, једино седи, што сакаш избери, гледај и на око, но гледај и лесно да се облакаат, гледај патент, лепенка иначе не зимај, со врвки ќе ти преседне Кеги види имаш едни крзнени чизми
Носеа едно време во Џамбо, сини и розеви, со крзненце внатре, шушкави така од надвор. Да провериш и сега да не има