Имало и во Стружанка, добивме на подарок. Туку ај тука прво ќе прашам, иако не е за гардероба... Сте виделе некаде салфетки со Елза и Ана?
Каде да најдам лизгалка/тобоган, да не е многу скап, околу 3-4000 ден максимум, ама да е цврст и стабилен, гледав во Џамбо, ама многу нестабилни ми се видоа?
Види на ФБ нубу/нуби нешто така мислам се викаа ние го имаме ептен е стабилен цврст не мрда ако најдам линк ќе ти пратам http://www.bubamaraigracki.mk/igrame-nadvor/smoby-tobogan Јас сум згрешила скроз со името ете го истиот скроз го имаме
Во ДМ имам видено, нешто помалку од 500ден. Видов скоро и во Анжи, ама цена не знам, сум видела и на друго место ама не ми текнува, ако ми текне ќе ти пишам, баш периодов ги среќавам насекаде..
Ми треба нешто на лик на папучки/сандалчиња или чевлички за 6 неделно бебе за на молитва. Ќе носи фустанче па не сакам да е боса оо халахопки. Дали може да се најдат толку мали обувки и каде? По можност низ Битола.
Ние тој од Џамбо го имаме..околу 3000 мислам беше тогаш.Веќе две години го користи малата.Мене не ми делува како нестабилен Можам да ти го сликам нашиот бидејки незнам дали збориме за истиот