не знам ни сама. Долж целата пластичарска има столици, маси и коритца извадени на улица. Таму каде што има корита ги имаше и овие надвор извадени
Срцка ова го има во либерта Неготино 300 ден е, можеш да пишеш на фб праќаат по карго. Јас од таму земав
Женски сте биле ли во Либерта во Неготино? Дали имаат голем избор како на фб ама да може да се види во живо. И имате ли купено производи од таму да споделите искуство за квалитет. Нас ни треба се, од количка, креветче до ситници па се мислевме да одиме до таму зашто на слика е друго ама дали се исплати патот? Инаку низ Скопје кај најдовте креветчиња? Јас немам многу шетано, имам време ама Рамстор, Сити мол се на се 5,6 креветчиња видов.
Ние специјално отидовме за количката до Неготино, има избор, а сега и уште повеќе имаат донесено од количките, и дезени и модели, а има и се друго од опрема, креветчиња, душеци, постелнини, алишта, кади .... се се. Нема да зажалите да се прошетате до таму
Мила јас сум од Неготино, Навистина либерта имаа голем избор на детски бебешки работи, колички, креветчиња, долапи за алишта, транспортери, релаксатори, алиштенца, постелнини,и што уште не... ќе ти се исплати патот ако дојдеш навистина има избор за бирање и добри цени.
majki sledniot mesec na sinko mu ê 1 rodenden Kade mozam da najdam nesto slicno na ova posto temata ke ni bidi so winnie the pohh
Види со Ариза на фб што имаат страна, прашај ги дали би можеле, како, што, но по она што го прават ќе ти изработат апликација каква сакаш За капчето јас би можела и сама, материјал од пазар и малку креативност но види исто на фб Masnicki Za Deca мислам дека може девојчето тоа да го изработи ^^а за да купиш само не знам од каде би..
Да прашам,имало некој ептен малечки куклички елза и ана како гуменки биле,во големина на кибритарка. Не се разглобувале на делчиња.Каде би можела да најдам во Скопје? @joy1 вие сигурно имате такви
Имаш купувано? На парче се продаваат?! Сакам да купам десетина,има ли да земам различни, во разно облечени на пример. Леле поима немам какви се тие чуда,нити па како изгледаат. А и ветив на внуката,денес мора да најдам
Не се на парче туку во една кутија ги има сите фигури-ликови од цртаниот: Ана, Елза, Кристоф, Ханс, Олаф и Свен.
Оффф ништо. Некаде сигурно има и на парче ваљда. Таа мојта внука само Елза ја сака,и ги имала еден куп. Ми нарача "барем " 10 комада
Има секаде слични ама баш овие ми се свиѓаат, а на Ваикики бројчињата им почнуваат од 25, ние сме 24ка. А во бебешкиот дел баш им се бебешки. Незнам зошто Ваикики имаат ваков пропуст.