@eli25 И јас гласам за Лего коцки, а и не мора да се на Лего фирмата, нека се компатибилни со Лего, има во сите можни продавници за играчки. Имаш кутии со 300, 600 и 1000 парчиња, цената доаѓа нешто како 1,15 ден. по коцка, живо џабе за бескрајна фантазија Ние сега за НГ Лего му купивме на синот, од големите, ако е уште мал, за кратко ќе почне да ги разбира . Можеби дека јас и сеуште многу сакам коцки, па затоа, ама мислам дека секое дете ги сака, некое е позаинтересирано, некое помалку, ама никогаш не сме згрешиле кога сме купувале коцки на деца, бар до сега.
Има спорт вижн баш 18 +. Околу 4.000 беше Туку,ракавици за моево кај да барам точку малечки? За на снег
Фала ќе побарам таму. А за ракавици би требало City Mall Скопје да има по продавниците ако си од Скопје,јас ограничена сум тука Бт
Пред месец дена. Тогаш барав и скафандер ,ми рече таа толку мали не држеле. Штом има сега ќе одам утре
Скафанфери не гледав, ама јакнички имаше сигурно ко за дунде мое. Имаше едно многу кул ракавички, не зедов на време и сега нема. Другиот викенд може ќе добијат. Ако не ти се брза, почекај. Се отвораат целосно со патент (од зглоб до прсти), се става раката и внатре има дополнителен "дел" кој го врзуваш на зглобот (со чичак трака) и нема шанси да ги извади дете
Може и тогаш да имало ама продавачката ептен незаинтересирана беше, брзо не откачи. Па мене ми е за следна недела. Претпоставувам во Боровец ќе има ,ама ако нема Фала на инфо @Macito007 еве овие во спорт м зирни ги. Пред 2 нед имаше 18ки од двете. А сега гледам и на попуст ти се
@kukla21 пред 2ч бев во беоспорт, продавачката вика немале никогаш и нема да има за едногодишни, имале само за 3 години најмал број Или поима немаат што имаат. Баш се изнервирав.
Ме зезаш?! Не се нормални. Само таму имаше. Што не кажа дека само за тоа ќе идеш, ќе проверев и ќе ти пишев. Немаше бројче за дунде, па ми рекоа допуна другиот викенд очекуваат. Некого лажат, мене или тебе.
Стварно за тоа тргнав ( не дека не шетнав и тук-там ) Баш види дали ќе има. Ако има ја паметам продавачката
Пожарникарска униформа/одело дали сте виделе негде? За три годишно дете. Ама со сигурностне види ваму, види таму, ладно е за шетање