Меџик тракс како на топ шоп но поефтина варијатна. Гледам мн фб страни рекламираат. Некоја проверена дали знаете?
Мајки дали некоја порачувала од странава https://www.patpat.com Има прекрасни работи за бебуши, ама се плаќа shipping за Мк 15 долари , но ме интересира дали сигурно стигаат?
Сегде ги има веќе Кики, во сите продавници за играчки. Јас купив од Теа-колорс, 750ден мислам да беше, имаше и помала стаза за 550ден. Јас оваа од Теа ја избрав дека е потесна и има едни пластики што се редат за да се качува/спушта џипот, плус едни пластики за да правиш насоки. Има и некои знаци, дрва ама собрав јас тоа
Дали знае некој каде би можела да купам Боба кенгур тука во Скопје? Итно ми е, па ве молам ако некоја од вас има информација, нека ми пише.
На таа страница гледав баш, но таму е 7.900 ден, а моја пријателка го купила истиот за 6.000ден од некоја продавница за бебчиња кај универзална, маалска продавница некоја.. Башка што гледав на оригиналната страница на Боба, околу 4-5 илјади се
Марамата ја зедов 3200 баш ја нарачав од кј нив. Презадоволна сум 6 месеци ја користам. А кенгур зедов од енци менци Инфантино и тој мн ми се погоди околу 3500 некаде беше.
Размислував и за тоа, ама сопругот вика кенгур по се изгледа ќе треба да го порачувам. По разговор со доктор, ми беше кажано дека е многу битно каков кенгур ќе користам заради развојот на 'рбетот. (Марамите ми се супер само што не знам дали би можела да ја местам нон стоп ) Сепак многу ти благодарам за одговорот.
кенгур ќе бараш ергономски. Мојот мн ми се погоди. Нит кичма болит ништо. Од 2 месеци ја носев према мене и ноџињата и беа ко М буквата
Каде во Скопје да најдам водоотпорни ракавици за 4 годишно дете без засебни прстиња? Вакво нешто Во Спорт Висион и Спорт М не најдов.
Во кое Спорт Висион бараше? Јас земав слични од Спорт Висион Кидс во Сити мол. Едит: Ама пред повеќе од 1 месец ова.
Во Рамстор. Го избегавам Сити Мол по секоја цена па за продавниците таму не знам. Знаеш ли која цена беа и дали се со патент или лепенка? Фала ти на одговор.
Оффф за цена не знам точно, може околу 500 ден да беа, јас ги земав како втор производ со некој попуст и ми излегоа околу 400. Инаку ептен се слични како овие на сликата, немаат ни патент, ни лепенка, тоа набраното е ко ластиче и така се навлекуваат.
Preporacajte mi ubavi kocki? Lego nekam sitni se, sakam golemi, lego duplo ne gi igra. Baram obicni golemi kocki. I isto podloga nekoja kako ulica sto ke moze da ja sobiram ne kako tepih da mi stoi