Ја и ти ко реклама за Локо кроко сме... Хахаха истото ќе го кажев... Ама често сум во Локо Кроко зашто ми е блиску и стварно има и тоа мнг убави шнолички и ластичиња.
Јас па немам Локо Кроко во близина, никогаш не ме навел пат до ниедно и не сум била досега Не знам ни кај има, ама ќе видам на нет. Фала ви женски, ќе одам да видам што има, да ја дотерам цуцка за роденден
Хахахаха богами, јас имам блиску едно и се од таму подароци купувам. Има венчиња, шноли, штипки, ластичиња, што ти душа сака
@Makedonka007 @monik55 Ранче за бебешка опрема, што го има кај нас: https://m.facebook.com/876972512383728/photos/a.876972569050389/2013178565429778/?type=3&source=54 25 евра беше во Бугарија, тука е за некои 200ден поскап, и многу ми е криво што јас кога купував го немаше, па земав торба Би требало да го има по сите продавници кои држат Чиполино опрема.
Супер, фала ти! А од patpatshopping имате порачувано? И дали стигнуваат? Преубави ми изгледаат и многу необични, интересни.
За патпат бев и јас многу загреана да нарачувам, но почнав малце повеќе да истражувам и прочитав еден куп незадоволни клиенти кои ги чекале нарачките од 2-4 месеци, а некои воопшто не ги ни добиле а при тоа парите не им биле рефундирани И така, јас дигнав раце
Конечно па тие Баш се штосни и практични. Со здравје да си ги носите. Јас земав слични од декатлон, со лепенче се. Ама,баткото најчесто е без ракавици,не поднесува
Едно време имаше во Џамбо, а сега поима немам, не сме составувале одамна слагалици и вакви, а доста си се занимававме порано со мм...
Фала Мариз , мм земал од Германија за малото Статуата на Слободата ја викз лоша тетка со боцки мн ја саака .