Не сака нит она, ама со лепенчето се врзуваат и нема вадење. Вчера мраз и беа рачињата надвор дека нон стоп вади ракавици.
Низ пластичара да провериш во тој дуќанот што е се за роднендени имам сретнато. И во она карши полицијата антлантик што е мислам беше.
Џамбо или Веро од тие огромните? Мислам имаше и уште нешто интересно ама неможам да се сетам, генерално Џамбо има поголем избор. Таман ти се во ист шопинг мол
Девојки знаете ли каде можам да најдам ваква опрема за лулка? Лулката ја имам ама постелнинава со душече каде да ја најдам ?
Мајки, мене ми стигна ранецот од Алиекспрес, многу е убав и квалитетен, со многу прегради и опции за чување на шишиња, телефон, пелени и сл...особено ми се допаѓа делот за чување на шишиња бидејќи внатре е обложено со термо заштитен материјал. Ви пуштив линк претходно,кој сака нека си порача. Позз
Прашав во Чарли само комплет идат со лулка посебно немале. По дуканиве да се надевам да најдам нешто или ке се импровизира.
Видов во ова Бебешки Оградици што ми пиша ,само во живо да ги видам и да го склопат моиве пошто го фарбаат за точна мерка да знам .Ти благодарам најмногу
Vakva korpa za igrachki? Nekade ja gledav i imeto na deteto mozheshe da bide napishano, ama ne znam kade sum gledala ..
девојкии барам кукла, да не биде бебе и слично туку некоја за спомен така убава...за чување што се вели...не за играње