Имаш на Дуќанџик во Карамел и дуќанот спроти нив А&М и на Бит Пазар дуќанчињата што се спроти театарот што држат бебешка роба мислам дека од 800 се а на некои места до 1000 денари
Не е баш исто...внатрешноста кај што е наменето за шишиња е поразлично.Баш одма пребарав да видам...но горе доле таа е цената.Во секој случај ти благодарам
Каде да најдам нешто слично? Ми се изјалови купувањето од ХМ... Ми требаат бебешки патичиња или балетанчиња во сива боја, плава, или тегет. За девојче, но број до 18. Треба да ги комплетирам со едно сиво фустанче и жолти хулахопки.
Многу ми се скапи овие, а треба два пара да земам за две дечиња. Негде поевтино, не мора да се кожни...?
Da vidis vo Struzanka? Znam lani svekrva mi mi kupi pernica dole kaj Seherzada od nekoja prodavnica 650 den bese pernicata
да видиш кај што продаваат бебешки работи по продавниците стандарт што си се , обично држат бебешки вакви бар кај нас сум загледнувала , сигурно ск има
Не,баш и тука кај мене има една продавница за бебешка опрема ја има ама истата...Најверојатно ќе ја нарачам од алиекспрес
Видиш, не ми текнало дека може да има во Џамбо Па и не ни треба да се посебни, за бебе што не оди нешто не се замарам.
Затоа и мислев ако се декоративни додека сеуште не одат може и тие да поминат има слатки модели види ги
Andrej kompani. Чиполино имам јас, од Бугарија купено и ептен е практично (тегетот го имам јас).. а гледам Андреј компани се застапници на Чиполино и видов во албум дека го имаат... ако вакво бараш.
Најдов една во Бесијана во приштина многу ми е убава 30евра е https://www.facebook.com/BabyshopBesiana/
Ја прочитав отпосле членката, изгледа бара баш како на Али тие. Тие како што имам видено на видео, водоотпорни се надвор, малку поразлични внатре. Оваа на Чиполино е баш фармерка материјалот и се мокри Вака исто џепчиња имаат, ама има разлика...