Ептен барам нели да тие на али се водоотпорни и види ја разликата кај џебовите за шишињата може веќе еден саат дремам на али и правам разлика меѓу ова на чиполино и овие другиве,разликата е голема.Сепак дефинотивно ќе си нарачам од али па ќе си чекам месец дена таман до пораѓај брлким ќе стигне
Да да нема фолија вака Ама верувај фолијава не држи баш.. како и да е ако сакаш да носиш топла вода некаде, ке ти треба термос. Сум носела во специјална торба вака со фолија, не држеше и си купив термос. Така да ова па и нема којзнае колкава функција. Е тоа што е водоотпорен материјалот надвор па боље е, одма можеш да ја избришеш ако се испрља и намокри.
Иста е со таа во бесијана вршат достава види како ти се исплати ако ти се чека од али јас и не би верувала многу знаат да донесат шкарт оваа барем ти е сигурна
Етеееее баш ваква фала ти нааајмногу само уште ако сакаш да ми пуштиш линк зошто не можам да ги најдам ни на фб ни на инстаграм. Инаку дај боже да немам потреба да носам термос,се надевам ќе цицаме.Имам и термос имам и посебна торбичка со фолија за шишиња но ете знаеш кога ќе ти остане окото на нешто па ела тргни ја од глава
https://www.facebook.com/BabyshopBesiana/ Дали ти отвара на фб вака, во нивните видеа можеш многу полесно да ја најдеш еве ти и слики како им изгледа страната а јас еднаш им пишав и рекоа дека вршат достава
Крш, Теа колорс, Џамбо, Просветно дело, Рамстор ваму ми доаѓа дека сум ги видела, но ги има речиси па секаде
Од кај да купам асални лигавчиња кој не се собираат на перење? Од среужанка купив 10 и сите до едно се собраа и искривија.
Карамел бит пазар,вајкики... Стружанка ужас се. Х&М марамите исто се екстра ако имаш кој да ти донесе. Не трепнале,уште ги носи .
Поблислку ми е вајкики од таму ќе земам. Оваа година никој од блиските не оди накај Солун или Софија а баш штета,што меркам еден елек со мики маус Буцково де прецицува и после бљуцнува или ќе поврати а и се лигави,како Љубе лигавиот ми е
Добри се Вајкики и обичните лигавчињата, јас сум задоволна. Само не ги вријам. Намногу на 60 перам за него. И мојот и бљуцкаше и лигавеше.
На овие пишува од 3 години дека се користат а јас мислев моиве да ги возам да затопли значи негде 9 месеци би имале . Вие од кога ги возите во вакви седишта на вашите точаци?