За од 9 месеци тешко да најдеш. Да прашаш во КТМ во карпош. Добро се снабдени и дечките ептен се спремни на темава. Во џамбо. Мислам сите табли може да се лепат со магнети. Имам земено за внучка од џамбо и таа во канцеларија што ми е е од клевер. Двете лепат магнети, а не сум барала специјално такви
Zdravo zenski, vo april ke go krstime kumasinceto pa vo potraga sme po vakvi kondurcinja. Jas mnogu ne sum rashetana denovive po prodavnici pa ako nekoja slucajno nekade naletala na vakvi crveno/bordo kondurcinja bi bila blagodarna da mi kaze. Pozdrav
На пластичарка улица имаш ,незнам како се вика дуќанот ама од тие големите карси улицата што се нели.Ма у сите имаш мислам да бираш.
Пластичарска, Електрометал, ние во Хубо земавме со вонземјанци и планети, ама немаше многу избор кога зимавме.
Дали од овие што ги пишувате за плафоњерки имаат некои веб страна да ги видам??? И мене баш ме интересира, а не сум од Скопје.
Каде можам да најдам вакви минијатурни патичиња? Не мора да се баш истите ама за девојче да се,најмалото бројче
Од каде да најдам интересна подлога за играње од оние како теписонче што се. Гледав во Лотус М ама само еден дезен има а се ми се чини дека порано на некоја страна гледав такви со голем избор. По можност да испраќаат по карго