Каде да најдам подлога за пресоблекување која се става на креветче? Во Ситимол се 1500-2000ден, толку се секаде? На вакво нешто мислам..
Zensk vie so ste od Bitola kade da najdam salfetki ,casi I dr raboti so whinnie the pooh za rodendeno na sinko mi trebat Snosti barav gore Vero ama nema nisto
Прашав и во Локо Кроко имаат по 1300, ми ги пратија и моделите на фејсбук.. само уште да отидам да купам
Mene podlogava mi e najmalku iskoristena, voopsto ne ja koristev, ja stavav cat pat na krevet i posle banjanje go stavav sinko na nea..a za na krevetce mi bese strav on mnogu se vrtese i ete ja si igra sega so nea
Јас па немав за првото и некако ми фалеше... а и немам што друго да купам за бебево, па да докупам тоа Башка да не ми ја закачка мн мн синко.. скока по спална лудува, па на подлога да ја пресоблекувам... а може па и нема да го искористам и јас, шо знам
Зошто неискористена?! На креветче може да се реди дури е многу мало, потоа на комода ќе се стави и таму пресоблекува бебето, да не се веднеме и грбот да нестрада, и да непостеламе насекаде. Тие не се за шеткање натака-навака или да оставиш беба да лежи на тоа, пресоблакаш и толку
Jas komoda ne kupiv, na krevetce mene mi bese strav i nekako nemav prostor, primer na krevet ke si go stavev malovo ( bez podlogava direktno na krevet), do mene maramici, krema, pelena ke sednev i ke go sredev, a vaka koga bese na krevetceto podlogava nemav prostor kaj da stavam nisto, pa maz mi stoese do mene i mi podavase , ne znam mene potpolno neiskoristena rabota mi se vide, a mm mi vikase ne ja kupuvaj nema da ja koristis ko da znaese, ama jas od merak kupiv. So meseci stoese vo plakar pa sega mu ja izvadiv na malovo si igra na nea kolicki si vozi Inaku togas ja stavav na krevet ponekogas kolku da se rece deka sum ja iskoristila za nesto
@anastasijaki јас од филмовите сум или што сум гледала по нет па комода ќе си направам и повисоко за да не ја лупам беба т.е себеси главата ќе ставам полици за да ги редам влажните, кремата, памперсот да ми биде при рака или пак комодата поширока и преграда па таму тракатанците Се сум смислила, проектот е при крај, а и имам место
Јас и комода купив повисочка и е практично. За додатоците купив полици од јуск и се ми е на дофат. Ако оставев на кревет да пресоблакам до сега душек нов ќе требаше да купам. Моча, а богами и кака кога ќе го ослободам