Тоа би било отприлика 18-19 но сепак најидеално е да ги измериш стапалцата во должина, сепак некои имаат и помалечки/поголеми. И ако мене ме прашуваш најдобро да земеш патичиња со мек ѓон во кои ќе може да проодува.
Па незнам за подарок ми се за блиска пријателка малата е 2 месеци ама сакам да и земам нешто за понатаму некои срцкасти патики
Такви со дебел ѓон како тие што ги постираше почнуваат од 20ка бројче, што значи ќе може да ги носи после годинка, и ги имаш во многу дуќани. Освен ХМ имаш.во спортските продавници, во Зара... За бебе што проодува или бројчиња 18-19 вака треба да изгледаат патичињата: И вакви имаш по истиве дуќани.
Има и помали бројчиња со дебел ѓон. Синко имаше наследено максовка бројче 19. Можеш да замислиш колкацки се. Ама за проодување дефиниивно не. Он чекореше со нив ама како оклоп да носеше.
Дали знаете каде има продавници во кои можам да најдам исто парче облека за 2 годишно дете и бебче мало? Сакам во исто да ги облечам за една пригода
Мамички имаше порано постирано за бодињата и комплетчиња од тритех. Само не ми текнува дали ми рековте дека се супер или некоја ми рече дека се собираат ??? Ќе може уште еднаш одговор? Убава вечер.
Od moe iskustvo triteka pamukot se rastegnuva premnogu. Da ne kazam se rastorbeshuva. Se sto imav od triteks ne ostana u prvobitna sostojba. Od mene edno golemo ne za triteka. Baska cenite se zanele epten za tie pari ima mnogu pokvalitetni prodavnici.
Уште од сега се спремаш ти за кашичките И јас едвај чекам за да можам рајт да прошетаме. Вака кај и да одиме за 1 час мора дома и на цице.