Кај нас немам видено, но во H&M има. Ако нема да оди некој скоро до странство каде што има H&M порачај си по страниците на фб. Убаво беше, го видов во живо
Јас веќе почнав по една лажичка секој ден да и давам од кашички да ја поднаучам прашав и педијатар и се согласи по малку да и давам.
Нели ти е ептен рано на 3месеци , ајде 4м да е , ама и тоа е рано , ама 3м ептен малото само што распознала околу неа , а и она леже не седе , како би јадела во лежечка макар и лажиче , не ме сваќај грешка ама консултирај се и со друг , не е исправно ова .
Колку беше твоето? Во сеќавање ми е дека во исто време лежевме во систина...3 месеци сме ние. Абе многу не е мало за кашички? Јас уште со млеково не можам ред да му ставам, се прејадува, бљуцка... Каде го носиш на педијатар?
Јас не би почнала со пробување пред 4 ипол 5 м. Може мн лесно да развие алергија и од ништо нешто да испадне. Секако ако педијатар не ми посочи поинаку, но еве 3 ипол м сме и никој не рекол да му давам кашички. Сепак тоа си е ваша одлука и ако ви рекол педијатар нема што ние да се мешаме.
Па јас не и давам една тегличка една лажичка само секако дека е мала за да јаде многу ама ја прашав докторката од систина и ми дозволи една лажичка нее проблем до 4ти месец ќе се научи.
И ние сме 3ти месец абе луѓе не и давам многу за да се прејадува една лажичка за да се научи секако кога ќе наполни 4ри месеца тоа е друга работа.во систина ја носам и тука во мојот град.
Во ред не сакав да те навредам. Само прашав дека бебињата ни се разлика 2-3 дена па си собирам разни искуства и информации
Како и да е, дали една или две лажички, мало е уште, не знам зошто брзате. Јас од 5 и пол почнав со пробување, а на 6 и пол имавме појадок.
Не ми кажа она сама.спомнав дека ја прашав дали смеам да давам по една лажичка секој ден и ми дозволи.
ми се роди внука, ми требаат некои идеи за како да украсам мече, од оваа возбуда неможамм ништо да смисламм.. фалаа однапред
Ако си од Ск, оди во Капитол, одма на влез десно продавничката има спремни работи за бебе, цели комплети со мече, радосница, пелени и слично
Шо убаво ви е на вас бе се си имате таму хахаха. Ај те молам ако го земеш да ми го сликнеш да го видам да порачам по братучедка ми да земе . Јас додека дојдам ск може да нема хаха