Може не е проблем многу ми е криво што одма не го земав ама ке одам специјано за него и веднаш пуштам слика
Ајде ке те чекам убави се мекени, гледам многу популарни станаа инстаграм преполовен е.. а ние што видиме се сакаме хаха
Има некој нарачувано од Tiny Baby Shop? Има шпихознички/пижамки убавки вака на изглед, ама дали се во живо добри, материјал и се? Се плаќа при достава?
Јас имам порачано. Од георге шпикозни како пижамки. Се потскусија во сушара, среќа поголеми што зедов. Плаќаш при достава.
Се плаќа 100 денари достава, мн се коректни а материалите им се 100% памук. Јас сум презадоволна имам нарачано сет бодиња, а нарачав и од шпикозните
Каде има убаво елече за бебле од дебелките што се? Неможам без него да шетама несакам да го носам и ја шраќам сестра. Локо кроко имам во близина ама не ме бендисаа таму.
Значи поголемки да земам, јас мислев од 9-12месеца да земам, да не му се многу големи од 12-18м. Немам осет за бројчињава има 74ки таман му се, 80ки таман, а и мали 74ки и 80ки.
Таман се. Јас имав шпилхозни 0-3 месеци и буквално три месеци ги носевме, а мојава е долго бебе. Јас тоа што сум земала од George не се собрало, можеби има врска дека немам сушара. @DuchessAnn не зимај поголемки, 9-12 ќе ви се скроз таман. Колку е сега долг?
Шпикозните во средина се перени и сушени, а другите не се. Ете за споредба да видиш колку се збираат. Инаку големи се калапите.
Јас велам сигурно ќе бидат таман, но еве ако сакаш да почекаш 2-3 дена, треба баш да ми стигне нешто 9-12, па да ти пишам како нѐ собира Инаку мојава е барем 75 долга.
Мајки едно прашање Таа играчката жирафата Софи ли беше од каде ја купувате? И зошто е толку популарна?