Јас нарачав, стасаа и големи се. Бебе е 3ипол месеци (корегирана 2 месеци), нарачавме величина од 0-3 и сигурно нема да му бидат точни уште 2 месеци. Еве ги мерам сега со други шпихозни и одговараат на величина 62цм (а јас 50ки очекував). Ако нарачуваш не би било лошо прво да им пишеш во цм да ти кажат величина
Не Уште чекам да ме извести женскава и да ми ги прати. Рече околу 25 дека ги очекува, па исправка-до крајот на неделава.
Дечки, знае ли некој која цена се детските патики Скечерс со сијалички што светат? Прочитав негде за возрасни се 4000, но ако и детските се толку ќе сечам вени Има ли на друго место исто што светат?
Геокс имаа, малово има такви, за брат му беа донесени, ама не ги носеше, за малово останаа... еднаш мислам дека и од Ваикики зедов за големиот, околу 700 денари беа. Ама тоа пред три-четири години беше. За Скечерс не сум сигурна што цена се, ама детските не се баш ефтини.
Ооо добро е, може и ќе пројде ќерка ми со таа цена Може да ми пратиш сличе кој модел го имате? И од кој дуќан ги земавте?
Толку си се и тие од 3/4000 па нагоре зависи до модел , на внук ми пред месец од пеко во бт му земавме стандарт 3500 ги плативме , за малата ја гледам поубавите сега во герм се од 65/70€ далје и нешто по 45€ има Ама мн се срцкасти посебно женскиве , ќе излудам по нив
Срцкасти се, ама се за една сезона Последните патики ѝ се купени во септември, значи едни за есен купувам, едни за пролет бидејќи претходните ѝ се веќе мали. А препека за такви патики.
@Kitten ќе ти сликам за кратко.Не сум дома Иначе се шарени мн ама сите нивни патики за деца се и тој фазон..све ми боје лепо стоје
Искрено немам проблем со тоа, дигнав раце од бирање работи во складни бои па после нејќе да ми ги носи. Нека шета слободно како Џаваира