И уште нешто, може ли неколку продавници да ми препорачате за бебешка облека, центар или аеродром ..уф, незнам од кај да почнам, а нешто мора да сс земе... планирав Ваикики и Стружанка, ама секој предлог е добредојден!
Аеродром во бисер имаш еден куп продавнички. Секако ќе накдеш се што ти треба. Има и маалски многу со попристапни цени. И тритекс според мене незаменлив избор за новороденче.
Освен на страните, на друго место не сум начекала... мислам специјално ги изработуваат, готови не сум видела.. Бутик Анжи има убави работи (и квалитетни), и во Бисер имаш повеќе продавници...
Во овие ќе спијат максимум до 4-5 месеци, па ќе почнат да се превртуваат и ќе им снема место. На крај пак ќе ти требаат обични креветчиња.
Majka ke si pojdes prvo do Caramell kaj dukandzik..koga kupuvav ja mi dade.ogromen popust coekot. Toa sto kupiv togas za tie pari ne ke najdev nigde.
Hello baby имаш во Бисер, убава роба носат од bi baby, исто и гнезда продаваат па ќе ги видиш лично. И carter's имаш во капитол.
Есенски машки јакнички, ама минијатурни за 6-9 месеци, сте сретнале? Цел ден барам, во mall најдов само од 9мес. па нагоре А на времево ми е претешко додека смислам како да го облечам за надвор
@Emma2 ако имате корпа од количката би можеле да ја искористите наместо гнезденце за старт? Ние ја ставивме врз табуретка и таму си спиеше бебче, идеално решение ни беше за почеток, ем количката да не ни фаќа мн место по стан, ем да не зимаме две креветчиња..
Срце рано ни е за колички, јас уште не сум ни породена, ама денес кога ми кажаа дека уште еден месец може да се носат а после комотно да искачаат,ме фаќа паника...
@Emma2 која недела си? Јас проблемот го решив со креветче во дневна. До 6 месеци двајцата ги собираше и спиеја заедно.
Види во Канеј, баш денес уште една нова отвориле во Бисер, а има и во К.Вода. другарка ми донесе од таму кога беше мал мојов, шушкава внатре памучно, мн убава. Имаат се и сешто, па би требало да има ги има и на фб побарај ги, пиши им.
Емче срцка, јас видов во една продавница накај женски пазар кога ќе одиш на битпазар, може некаде на средина ќе дојде продавничето, колку што се сеќавам имаше и надвор изложено. Околу 1400/1500 денари беа а и не беа лоши. После полицијата карамел и ам едно спроти друго се, и таму има убава облека
Е баш ќе прашав кај е тоа Карамел...фала ти многу, може ќе проверам..иако почнав да се двоумам дали во гнезда или во корпи од количка да ги чувам Незнам што е попрактично! За креветчиња ми е рано а и ограничен простор имаме... здравје и на тоа работиме..
Во Bebesupermarket поквалитетен https://bebesupermarket.mk/?cat=22 Оние од Али што ги продаваат заникаде се, јас имав и целото беше криво и не стоеше на глава, плус од некој сунгер беше направено... кога се измокри и исуши бетер се извитка.