Јас минатата год земав бело јајце од гипс, заедно со четка и бои доаѓаше од Веро. Може и оваа год да ги има
Тоа што Мариз ти го препорача го видов вчера во Џамбо, но знам лани го имаше и по други маркети. Мене ми требаат стикери за ѕид со Мики Маус и дружината... Сте виделе некаде?
Дечки кај има од тие играчките за над бејби креветче ама ме занимаат нормални евтинки цени, пошо стварно премногу се изнатрошивме... додуша кај сите е така знам...
Види во Анаконда. Имаше убавки со плишани играчиња околу 500 ден. И јас цело време планирав да купам ама бебево порасна
Ќе проверам баш..фала ти па и ја за џамбо се мислев ама кога ќе ми текне на таа никаквата пластика ми се повраќа
Сега си бира сама плишани играчки... Иде во продавница и ги гушка Замисли, бебе од 10 месеци па демек знае што сака
Jas zemav od Atlantik vo Skopjanka. Ceni se dvizaat od 400 do okolu 1000. Ima mnogu ubavi i plastika e podobra od Dzambo sekako. Jas so bliznacinja sekogas moram da baram malce poevtino, bidejki se duplo kupuvame haha