https://www.facebook.com/253760458037308/posts/2162434387169896/ Јас не бев деновиве, но утре ќе идам Молот, па чекај сабајле слики да бираш и ако треба и ќе купам, па ќе праќаме. Ќе го видам и овој во Лапин
Еве https://www.lapinkids.com/en/products/φορεμα-με-print-91e3265?option_variant_id=1007 Не дека е лош. Ама не е нешто посебно за париве.
@mal.ecka види! Првиот горе е на Carter’s а вториот на Mothercare.Има шанси да ги има во Скопје,а ако не најдеш ке ти донесам со задоволство.Само не знам за кога ти е,јас на 9ти Мај се враќам.
Убав е, интересен е, ама што знам.. Е како вториов барам јас, а ти @mal.ecka Значи утре првин Рамстор да го прочешлам, стискам палци да го има
@duffi не е тоа што барам.. @dunika Фала ти многу што се понуди,ни крштевката е на 4Мај. @emkaemka сета надеж ми е во тебе
Девојчиња дали некоја знае каде можам да најдам во Скопје, плишано мече од цртанот Полпатрол, , баш одовој Чејс ми треба....Ч)
Јас кога барав фустан за бебка за роденденот, влегов таму, а дотогаш секогаш несвесно ја одминував. Не ни знаев дека е изгор и дека е бренд некаков си поексклузивен. Влегов, имаше едно фустанче со тул, онака просечно, не беше wow. Си викам во себе, ако е евтин, ќе го земам како резервна опција. Вртам етикета, цена 7.500 Се свртев, им реков фала многу пријатно и си излегов
Работата е што не беше wow воопшто, најобичен памучен, на долниот дел сошиен тул, колку да не е без ич. Ни пувкаст, ни волумен имаше тулот, ништо. Во Ваикики има стопати поубави фустанчиња, ако веќе збориме за убави Па ме убедуваше продавачката дека бил не знам каков памук, бла бла А мене ми требаше само за резерва, ако се испрља бебка или нешто слично Јас за мене не сум купила фустан од 7.500, не па за бебка за еднаш да го облече
Ау што збориш Може беше некој бренд, кој да го знае. Ме облеа ладна пот цената кога ја видов, па не ни гледав понатака
Nie vo kavadarci gi imame u eden market 20 den edno bas denes vidov... jmase slika nacrtano i 4 mini najmini kapalcinja so boicki i mala cetkocka za da ja obois slikata
Emush baras od onie viseckite sto se vrtat svirat peat i sl? Ako se takvi prasuvav vo liberta maerketite cenu od 380 do 2600 najvisoka so mi ja kaza. Nekoi se so plisani visecki igracki nekoi so plasticni. Nekoi se so navivanje nekoi na dopir.