Liberta gi ima vo kavadarvi negotino veles. Se za bebinja i igracki za pogolemi decinja. Pisi na fb ako koristes, liberta bebe centar, liberta toys igrcki i.podaroci. imaaat dve tri stranici. Nie gledavme kolicka i krevetce pred nekoj den tamu pa i za tia prasuvav.
I vo Loco Kroco gledav. Ama mnogu golemi bea i cenata solenka za plisana igracka. Proveri mozebi ima i drugi.
Кажете ми постелнина убава од каде препорачувате? И колку се движат цените? Во detskioblachinja на инстаграм се 1200 чаршав навлака за перниче и нсвлака за јорганче..тоа многу ли е?
Ако не те мрзи врати наназад имам ставено слики од моите постелини.Јас ептен ефтини на попуст ги земав на Patik и Hobby.Еве ти линк од дуќанот,на плоштад кај хотел мериот се наоѓа https://www.facebook.com/LaLidyaMacedonia/
@mal.ecka бев до Окаиди, цел женски дел е жолт Ти сликнав две фустанчиња пред да ме искараат дека не смеам да сликам Имаше многу убави, ова плисираното е сон во живо, многу фраерско Не знам зошто толку големо излегло на сликата
Како бе те искарале?! Мене ми рекоа слободно, што сакаш сликај. Ова плисево го немаше јас кога бев, а другиов ми беше ,,обичен,, и не и го ни прикажав на Малечка Инаку готово, дејчето има танче за крштевка, најубавото го избра мајка и
Една намќореста беше, ми рече дека забрането било да се слика облеката Во Сити мол бев. Инаку плисево е сон, ама издржав и не го купив за бебка, зошто има 650 фустанчиња Небитно тоа, штом се нашло фустанче, тоа е најбитното, бебка е дотерана
Таму сите се намќор, едната ми е и комшика, абе ќе те утепа попрво него ли услужи Јас од далеку им викам само да разгледам да не ми се плеткаат Рамстор бев јас
@kiki_riki @Sexybaby86 Порагата е завршена,тета @emkaemka Ни направи огромна услуга,го купи фустанчето за беба по предлог на @dunika Утре си го земаме...Фала ви на сите,посебно на Емче што од срце се понуди и благодарение на неа беба ќе има жолто фустанче
Браво за @emkaemka @mal.ecka со здравје да го носи твојата Малечка.Многу нежно и софистицирано фустанче. Го замислувам во комбинација до бело памучно кардиганче со копчиња и лаковани чевлички,но и со старки и џинс јакничка
Колку е ова? И мене ме кандисавте да барам жолто за прв роденден, иако е рано Некако моево дејче не го гледам во розево или црвено, ќе бирам жолто или пак можеби светло плаво.
Ради чинот ќе го носи со чевлина,а во првата поопуштена пригода облекувам стартчина... Фала ти за предлог фустанче,знаеш што ти посакувам @Kitten Ова ти е и жолто и плаво 2/1