Убави коцки за под? Да неможе да копа по нив,да вади делови и да гриза Подлога имам лом ја направи....
Од Џамбо тие големите ама од делот за вежбање што имаат ги земав, комплет 4 коцки, 60*60см, еднобојни, 1 црвена, 1 сина, 1 жолта, 1 зелена. Пак ги џапа и корне ќошевите ама бар коцкиве се поголеми и подолготрајни се од тие детските, уште се 85% живи и здрави по неколку месеци.
Женски, каде има марами за доење? Да пренесам на една другарка, ја појма неам, не сум доела со покривање
Мајки предлог топлинки за сега за 15 месечно детенце со мек ѓон? Дали на Кеги се добри, битно ми е само да се меки за по дома да ги носи по цел ден, ладно ни е на плочките.
Облакај чорапки со гумички, дупло чорапче ставај или едни подебелки, не се препорачува по дома со чевли да шета, најдобро е босо, тоа секој ортопед ќе ти го препорача. За топлинки највеќе на бебе му се погодија од Цицибан, но како топлинки и не ги носеше, повеќе како патики за низ двор Кеги ОК се, имаше бебе мое едни, ги сакаше и нив. Локо кроко, Анаконда, Џамбо..
ја најдов во бебе супермаркет на интернет. Каде на друго место може да има? мислење за ова плакарче? и за ваква мека фптеља сакам да чујам мислење и каде можам да најдам
@marchi-cool коритцето го има речиси секаде во локо кроко во крш и искрено многу ми е криво што не си земав може не од ова ама многу е подобро да ти е на сталак коритцето сега веќе пораснавме ама за второ обавезно земам за другите работи немам доволно инфо