јас имам обично коритце,со првото имав помош за капење не можев јас со царски бев. А ако и сега сум со царски и не купам вакво на сталак ќе остане бебето 2месеци некпано
Мамички за почеток каде му ги чувавте алиштата на бебка??? Разгледвав поќе опции... Шкафчето @marchi-cool шо го објави,, па гледав некои организери, па фиоки 5 во 1 .. Не можам да се одлучам сеуште а ми се ближи терминот. Вие каде ги чувавте ??? И за понатаму како ќе биди најпрактично мислење ?? Немам многу простор и ми е потешко да се организирам. Фала
Јас ги чувам во фиокар од Икеа во спална. До кај 6 м ми бркаше работоа, со тоа што постелнини и ќебенца чував во нашите плакари. Но сега купив плакар прилично голем затоа што на повојница добив алишта за до 7 години и немам кај да ги чувам. Плус мечки, слонови, јоргани, ќебиња за до свадба има.
Во наш плакар. Првата ќерка делеше плакар со татко ѝ, кога се роди втората скроз го иселивме татко им од тој плакар Здравје догодина кога ќе правиме детска соба, ќе им купам детски плакарчиња.
Ние добивме поклонче од тете и тетин шкафче многу убаво само за нејзините работи ама имам толку многу што пак немам место па сега планирам се што и е мало во вакум вреќи да складирам
@kiki_riki Знам еднаш спомна дека Битола имало убава слаткара, правеле убави и вкусни торти, па ако може да ми кажеш која е, број, фб дали имаат.. Фала
Јас и земав на малата чаршавче непропустливо од обична продавница за постелнина и тоа околу 400~500д и мн задоволна сум. Да побараш и низ такви продавници .
Јас имав како мушамка беше подлогата , ама мн се изместуваше а чаршавчето па и со ластик , милина мн практично