И јас земав такво желче, за два дена ми стигна, не знам колку е @Belabelinakinder задоволна, ама искрено според мене тешка кинештарија е, едната боја (пошто свети во повеќе бои) е многу слаба на моето, има и музика (ако не сакаш не мора да ја уклучиш) ама ужасна е музиката, некоја кинеска... не ми се допаѓа искрено, оно си е убаво за гледање, ама има едно АМА, а и мириса на кинеско ептен
Не мириса ова ја нарачав од една страна на фб и музиката не е кинеска а имам прочитано и други дека биле со кинески музики За два дена мислам
Ќе може ако сакаш линкче од страната која порача бидејќи има повеќе страни каде ја има играчката. Да не нарачам од тие кинеските.
Мило ми е штом е така , од моето јас не сум задоволна, а инаку го нарачав од ‘‘Kupi od doma - Outleton".
https://www.aliexpress.com/item/Pro...lgo_pvid=a9b524f7-979e-4f9a-a2ff-493dda16f6da еве ја таа јас што ја нарачав, и музиката не беше кинеска сега гледам ја поскапеле. Сакав и за нас да нарачам, ама што знам @Belabelinakinder ако си задоволна може и од тука да земам, која е цената?
Епа и овие се истите за парите добра е 790 мислам дека беше јас сакам слончето да го нарачам од на али експрес
Да мирисаше мажот ми ќе ја фрлеше тоа е имаше во енци менци убави мечина што светат и свират ама претерале со цените Тоа што свири и мрда со ушината
Сте виделе негде а да не е во Џамбо?! Има два вида/бои таму ама не ми прават ќеиф. Овие на сликава конкретно се од Икеа ама во скоро време сигурно нема да одиме натаму...а најубави им се. Барав кај пластичарите,нема ни таму.
Мајки.. знае ли некоја каде да најдам коцки за под, ама не од тие малите или оние стандардни по 4 (по 60цм). Сакам да земам од оние поголеми и подебели, нешто слично на оние по игротеките..мислам дека тие се поголеми (или можеби се лажам!?)
Од каде купувте креветчиња за бебенцата? Освен неколку продавници во сити мол, бебе супермаркет, каде има на друго место?