Мајки каде да најдам убави памучни чорапчиња за малата? Ама навистина посебно убави, убав мек памук, да не и се потат ножињата? Имавме едни од Ваикики 5 во пакување, најубавите чорапчиња, ама ја немаат веќе таа линија и никако да најдам нешто слично. Ми требаат и бели тенки чорапчиња, знаете оние ептен тенки.. памучни како проѕирни, за со балетанки?
Јас вака многу ги сакам чорапчињата на caramel. Дома имаме еден куп ама само тие му ги облекувам и неможам во мојов град да најдам уште да земам. Ама во Скопје имате бутик на caramel така да ти ги препорачувам. 3 се во паковање
Каде да најдам костум за капење со ув фактор од оние како со блузичка што се? Гледам кај жената што носи од картерс и георге има над годинка се. Мојава како што е ситна ќе пропадни во нив.
Нарачај од ebay. Таман имаш време. Или во картерс во сии мол да провериш дали ги донеле. Американското картерс имаат
H&M, bas preeska gi gledav ima samo bluzicka a i kompletce so pantaloncinja plus kapa mozes da si kupis, mnogu ubavi se so strea kaj vratot i usite. Lani super pominavme so takva bluzicka voopsto ne go mackav so faktor osven prvite denovi dur ne se navikne kozata. Mada ako stavis i kapceto nema potreba i od toa. Godinava celo kompletce ke mu zemam.
Мајки,каде да купам од оние прирачници за Бебе? Има еден ми се врти на фб ,но сакам да го видам пред да си купам .
Тој од фб го имам јас и е нешто посебно има корисни информации но преводот му е лош, подобро види во книжара некаде сигурно има
Мислам дека може, ама мн е скапа поштарината. Јас еднаш предложив да порачуваме поеќе и да си ја делиме, ама само остана како идеја.
Другарка ми го има го доби на наградна игра.Ептен е добро,јас многу го свиѓам.Во почеток ко количка летна доаѓа а после се трга се и како трицикл ќе си го вози.
Каде можам да најдам кај нас вакво нешто? Ми треба ваква мушамена блуска за да му ја облакам на бебо додека јаде.