Јас лани во маалско дуќанче што продава наши производи купив. Ако сакаш ќе проверам дали ги имаат уште и ќе ти кажам Во ваикики имаше комбинации.
Јас купив од стружанка има со интересни дезени, 65денари една Јас све што купив до сега е од продавнички низ населба бодиња по 150ден,комплетчиња по 250-300, сепак за нешто што ќе го облече еднаш или ни еднаш не ми се даваат по 1000ка за едно боденце, имаш во стружанка исто квалитетна роба и не скапа, во гтц подрум има една продавница симини мислам се вика слична како стружанка и таму квалитетни работи има поевтинки(наше производство)
Види на бутик стефанико на фв имат многу убави работи и не се многу скапи јас од таму се испазарив за синко и доста попуст ми даде
Јас не барав конкретно големи тетра пелени, него мислев дека и овие ќе послужат за покривање, шо знам..
За мало бебе да. На Ели е 2 годинки скоро. Има и поголеми 80*80 мислам на Алкалоид ама пак не се доволно големи за толкаво дете.
Барам ќебе или чаршавче со месеците до 1 година, за сликање, мислам дека видов на некоја фб страна ама не можам сега да ја најдам. Нарачав од алиекспрес, не ми стигна, па ми донесоа од Америка. Сега барам за подарок, и не ми се нарачува од нет, да не се изначекам и пак да не стигне.
Која димнзија се? Имам јас од Вајкики ама пак е мала. Над 100цм ако е ок. Вакви гледав на Бесиана од Приштина ама од таму имам нарачано и ништо не стигна.