@orhideea може слика да ми пратиш да ги видам? Не знам дали ало ми се допадне некој модел ќе го има во Грција.
Малата е 6м и има и 17 и големи и се, ептен мало ноже а сандалки никаде неможам да најдам се познава преголемо.
И 17 и се големи ама со патичиња маскирам не се познава а на сандала ептен смешно изгледа и плус и паѓат. 16ка има околу дебелина на мало првче место напред. Ептен бејби нога
На топлово му облекуваш на мало бебе патики и сандали? Остај нека му дише ноџето, босо нека биде. Нема потреба да го малтретираш. Едно е за некоја дешавка да дотераш бебе, друго е за секој ден. Моиве дур не проодеа чевли не видоа.
За дешавка дее не така од јас што сакам Босо си е инаку, и јас да можам би одела боса. Два пати дали се облечени патичињата ама сега ми треба сандалки за побитен настан не ми оде боса да биде.
https://www.facebook.com/100022637738973/posts/474433076654613/ Не се сандалки ама интересни ми се тие на ноџињата што се ставаат сепак зависи што ке носи бебушот
Каде да најдам столче на расклопување? Ама не пластично, туку како оние лежалки за на плажа со потпирање, односно баш такво и за на плажа ни треба
Во Меркур чинам имаше баш детски лежалки. Ама тоа пред месец дена гледав, сега не знам дали има. Можеби и го зголемиле асортиманот, тогаш немаа голем избор, ама имаше два-три модели.