Каде да најдам (во реон центар, кисела вода) сандали/папучи слични на тие што ги купила Орхидеа за синчето? Малиот ми одбива секаков тип на обувки освен патики (купив различни сандали, летни кондури итн - фрлени пари) - остана да порбам со вакви...
А какви се тие на Орхидеа? Туку и јас барам сандалки, од тие гумените затворени напред кај прстите НО прашањето ми е каде сте ги виделе најевтини? Редовна цена од Ипанема им е околу 1300, ама знам дека од стари колекции можат да се најдат по цена од 500-800ден. Бојата ич не ми е важна.
Искрено лани исто летото прооде ипанема сандалите многу го потеа и не ги носеше...нашето искуство со нивен сличен модел е такво... јас да омам пак штотуку проодено бебе не би ги купила...би барала друго ние поминавме со патичиња лани и не можам да ти помогнам...
Каде да најдам вакви игрални до 3000ден? Дали е подобро од овие два типа или од оние што се како креветчиња?
Види во Кеги во ГТЦ таму имаше бројчиња на попуст постари модели.Јас од Ипанема сум најзадоволна од проодување до сега само од нив купувам на лето,само оваа година прв пат купив отворени од тие на прст мислам ги виде.
Купивме веќе. На Чико, начекав некој попуст. Ете види ги во темата На Ипанема неможев да најдам некои постари модели на попуст, дури тука во еден локален дуќан имаше едно моделче постаро, 1100 ден ги продаваат... Абе ајде! Тоа ли е попуст од редовна цена 1300.