јас од Крш купувам.Има ептен ситни по 210 ден,има гумени спакувани во две -околу 500-600 се тие и има големи играчки(кола со пепа,панорамско тркало) тие се над 1500 ден
Од пластичара кај семафорите кога се оди накај шутка од левата страна во еддно дуќанче. Ние имаме дрвено супер служи.
Во Крш 100% знам дека има а имам и гледано во некои книжари низ центар и поевтини се во книжарите, на плшоштад на пример во книжарата во Ристичева има.
Инаку сакам да прашам каде сте виделе да се продава куќата за барбики, таа големата?И која цена е? Веро Џамбо можеби?
Kaj da najdam ubavi toplinki za vo gradinka samo da ne se od doss posto nesto ne I se zgodni i ic neki da gi nosi
Најубаво е босо да прооди, според ортопедите. За големиот имав земено од чорапите со кожичка одоздола, исто и за малово. Ама ако сакаш топлинки, види во Пеко на Цицибан, убави се. @Martinka bt во Пеко на Цицибан.
Znam deka najdobro e boso, ama nie sme na prizemje i pod nas e podrum taka da podot celo vreme e laden kolku i da grees. Nema sansi bos. Tie corapi so koza dole ne mi se svigaat zosto mnogu se lizga kozata na parket. Ke vidam nekoi drugi corapi ako najdam so gumicki
Каде купувате ќебиња за децата? Уште го користиме тоа од бебе ,ама веќе мало и е дека се врти многу и го собира под неа.Сакам да е не многу дебело и поголемо од стандардните за бебиња.Ако сте виделе некаде перидов ве молам да ми кажете
Енци менци имаш, 545 и 490ден @kukla21 креветчиња имаш и по салоните за мебел, Симпо за сигурно има знам, исто и душечиња држат
Оди директно во салон или прашај на телефон ќе ти кажат за сигурно дали е само едно. Види и во Мадеркеар имаше едно многу убаво дрвено што го бендисавме првично ^^ ваму моето го немаат веќе, плус гледам и на страната пола и повеќе им се тргнати, но рекоа до крај на октомври ќе донесат нови модели ли или тие што ги нуделе не знам, ама ќе има повеќе избор