Џампер е ова. Имаа пријатели ама како што ти кажаа правено по нарачка. По дуќани не сум сретнала. Како и сите други подлоги. Сум ги користела за кога не сме дома да не направиме бербат некаде.
Сум ги користела повеќекратно ако не се испрлја. Ама не се за перење ако тоа ти е прашањето. Инаку како поставени мушамки се да.
Девојки кажувајте каде да најдам тиркизни кратки панталончиња најдов само во Ваикики рамстор ама немаше бројче.За машко 3 годинки некој да не видел некаде
Во Дм имаш подлога. 130 денари 10 парчиња се.Топ се,јас ги користам.као пелена е исто,упива ако се измочка и има мушама одоздола. Ја користиш дур можеш, дур се испрља или стутка. Моево ја кине и тегне. Ѕе си прави
Јас земав од слипи во зегин,згодна работа подлоги баш ги земав пошо машко имам па често си мочка додека го преслекувам,а од болница памтам дека веднаш впива течност како влошка,и да не е на водено додека го спремам. А и за на гости,одмор се наоѓаат.
Jas dodeka ja presoblekuvam i koga i krevam nozinja da ja izbrisam cesto znae da kaka haha se lom pravime kebence prekrivacot ns krevet nekogas i krevet haha i zatoa baram nes care.. ako ne ke kupuvam podloga odd onie kako korito
Јас ги имам користено. Дибри се тоа ти доаѓа како голема пелена. И се додека не ја помоча или покака си ја користиш
Земав повејќе работи сметката не ја чувам,но не беа повејќе од 170 денари вака како што ја паметам. 10 парчиња се
Во моментов договарам со нив една нарачка,многу оскудна комуникација и незаинтересираност од нивна страна. 3 пати прашав од каде се подигнуваат ми пиша само Карпош 1,прашав каде поточно не ми врати??? Требаше денес да е готова нарачката сега ми вика утре? И ти ли си со вакво искуство?
Јас и нарачав боди за кога отиде мм му дала блузичка и уште го разубедувала дека е подобра од бодито. Висеа конци од сите страни. Мене ни ми кажа кога ќе биде готова нарачката, туку ми се јави дека е готова. И после по моб. се договори со мм кај да се најдат во Карпош 1 за да ја подигне.
Јас ги користам леонорче и задоволна сум. Сигурно и другите што ти ги пишаа се слични. Кои ти се бендисват повеќе тие земај ги.
Кај да најдам убава марама за доење. Ги барав mama.lamol ама пост имаат пред неколку години не знам дали пости уште
Јас те сфатив. Да ти го подарам нашето Еднаш не е искористено, нас ептен непрактично ни се покажа, дали од обликот на седиштето или дека мојов батко ситен па некако не го фаќаше баш.
Мајки дај кажете некоја онлајн продавница за бебиња и деца, а да има шипинг до Македонија... И дали имате порачувано?