drugarka mi od SK .. se zema duri i po naracka od eden mal butik vo Kumanovo.. mi kaza istite raboti se na mnogu poevtini a i uslugata bila extra .. ne go Znam kade e ni sto nekoj butik Smile ili Smajli...
Мајки каде можам да најдам како комплет за мајка и син ми треба за прв роденден за мајка и керка има многу комбинации фустани за сега за нас барам но не знам знаете ли некоја интернет страна?
Во Карамел на Бит пазар се по 50ден,димензија 60 и нешто на 80 и нешто сантиметри. Во Меркур има од Алкалоид 3 за околу 190ден.
Мамички предлог поклон за 1година машко, бебче на блиски пријатели. Сакам нешто интересно и убаво. Мислење?
Спремам забава за бебе па ми требаат пластични подлоги за мафини да се бела боја, нема во џамбо, мосс хоме, каде да побарам
Карамел на Битпазар, Стружанка, Тач.. Вицко, низ пластичарска по продавниците, Меркур, а ми иде дека и у Тинекс кај Кончар сум видела..
Синко во сабота прави 40 дена, па кажете ми предлог каде можам да најдам убави шпикозни или некое комплетче летно и штосно ама да биде како за сега точно не да му биде вреќа..во вајкики има нешто сега? Друга продавница некоја? Во Елва со Мики сте виделе?