Има многу убави сетови со алатки, можеш од тие колите или моторите пластични големи, велосипед од тој што и возрасен може да го управува.Можеш и да прашаш што му треба.
Решив да наполнам и залади Ама фала ке побарам кај што кажавте. Имам голем многу, среден еден ама мака ми е за малава само да го полнам и тој...
Чизмички во Кеги и во Просветно дело се продаваат преку цела година Јас во јуни му купував на бебе мое
Како се движат цените? Мојава ужива да се шлапка.,еве кај да е дождови ќе чекаме Низ Пп не сум сретнала.
Ако не се лажам мало ноџе има девојчето, па да ти ги дадам нашиве сакаш? 22/23че се, таков беше бројот, неколку пати облечени, зорт беше да се купат, некои 750ден со попуст беа.. Бебе мое ич ги нејќеше, со рикање ги облакавме, пред некој ден ги виде и ги заџитка у ќош
Таман ќе и се, 22ка носеше тогаш и овие му беа и со чорапче комотни. Твој се, у згодно време ќе ти ги пратам по Карго, ќе ти пишам кога, нека се шлапа девојка Еве ги, не се розе, ни жолти ама што има везе нели
Вака мојот правеше за едни чизми за снег. Само што ќе ги видеше во некој ќош почнуваше да липта и да бега. На крај со кондури отидовме на снег.
Мајки, калапчиња за колачиња во облик на запчиња и стапалчиња каде можам да најдам? ПС. многу смешно ми звучи прашањево со демунитивната форма
Ваква чашка сте виделе некаде? Свртев неколку Зегин аптеки, Рамстор и Веро во Аеродром не успеав да најдам.
На пазар има. Кај што има тенџерчиња, тањирчиња и обични калапи има и стапалки. Во Џамбо, а мислам имам видено и во Дм. И во аптеки има сигурно Ко да ја имам видено негде. Види во ДМ.