Али експрес, јас од таму порачував. Пола ги подарив и пола ги чувам, да не случајно ги засака малава да ги носи А за побрзо ако не ти се чека имаш доста што онлајн продаваат, пиши на фб Машнички за деца
За колку време стигнуваат од али експрес? Како оди плаќањето, со картичка и дали за достава се доплаќа? Немам досега ништо порачано. И мене ми требаат машнички.
Здраво. Каде во Скопје да најдам лепенки за ѕид за новороденче т.с над креветче? Нејќам од интернет да нарачувам..
Совет за релаксатор, се размислувам меѓу овие или некој од кој сте вие задоволни? Цена од 3000-4500 ден
Каде имало акција на детски тренерки за 2300 ден и со доплата од 30 ден ,можело и патики да се земе ?
Во charly baby имаш добар за 3600. Мој совет ,отвори по групи на фб или реклама 5 и пазар3.Купи половен. Јас се опрчив за нов и криво ми е.
Јас го добив kikka boo felice на подарок, ок е не е нешо special, има 4музики само и не можеш да оставиш да свири една само, туку се мењаат сами една по друга и тоа не е убаво.
Дали некој може да ми посочи каде можам да најдат топлинки заво градинка за 2 годишно дете да бидат со патент? Ви благодарам
Сте виделе ли некаде постелнина или плишана играчка со ова маче? За подарок ми треба, било што за 2 годишно девојче, битно со мачево да е