Дали ги има некој овие од хипо? Јас сакав и чевлички да порачам. Дали се добри за проодување, меки или сепак кеги и цицибан мора да бидат?
Кај нас не сум видела, само да ти посочам дека се што има на оваа страна го има и на aliexpress по многу пониски цени.
Што прочитав по некое ривју имаше позитивни коментари и за памукот и за величините и јас сум во план бар едно пробно да нарачам
Кадичка столче за бањање за во туш кабина? Само да не е на чико, енци менци. Такво барам ама поефтина варијанта
Можеби обична пластична хранилка би ја имала истата функција? Иако не знам колку е практично со седењево, стомаче и газе не ќе може баш убаво да се измие...
Ова под газот има одвод. Во обична хранилка ќе се полни сп вода. И јас незнам дали ќе е практично. Затоа и арам поефтина да пробаме...
Незнам каде да прашам Бодиња од окаиди ектремно ли ви се смалуваат и вас после перење и сушење во сушара? Ова е втор пат првите од за 6м испаднаа како за 3-4м. Но синоќа ги перам за 18м и се направија како за сега за 5м само за боди,фармерки и блузи не мрдаат ама овие... И во беко сушара на 85 ги сушам....