Кратко би се користело ова, а може и ич.. Бебе мое штом почна да седи сакаше да има играчки околу него и да ги врти низ раце, да шлапа со нозете во вода, да прска.. Сега на безмалку 2г нејќе ни да седи, ни во леѓен да влезе, па ко нас стоечи се бања. Јас не би купила ова, а па со оваа цена не ми ни паднало на памет Сушарата ги собрала. Еднаш купив и ги преполови, со ништо друго од таму тоа не ми се задесило освен со бодињата. Уствари имав и онакви ѕиври со ногавички и со нив исто бидна. Ама стварите ми беа од најмалото бројче, а бебе се роди 47см, па таман ми се најдоа
Каде можам да најдам огромна плишена мечка? Најголемата што сте ја виделе Ако има онлајн да видам и нарачам уште поубаво. Не сум од Скопје, и шетањето со бебе и барање не е баш тоа што ми треба
од градинка побараа да купиме - тесто за моделирање во боја. значи не е пластелин. ова тесто не останувало по рацете и немало потреба да се чисти за разлика од пластелинот што им се бута под нокти. знае некој од каде да купам вакво нешто?
Имаш, Вајкики у еден дел уште продаваат летна, ама остатокот се е зимско. Зара пак се е зимско, капи, шалови, јакни, термо тренерки, чизми се имаш
Каде да најдам низ скопје некое вакво или слично скафандерче за 6-9месечно бебе и како се движат цените?
Локо кроко, Венис и скоро во сите локални дуќанчиња се наоѓа по нешто од нив Скафандер за толку мало бебе не е воопшто практично, а не е ни потребно, освен ако идете на зимовање, е тогаш ќе треба. Манела, Венис, Вајкики сум гледала од овој тип да носат и толку малечки. Уствари и во Бебето, Карамел на Битпазар има сигурно, обично зимно време куклите на излогот ги облакаат у бели скафандери Цени од 1200-1500ден па нагоре.