Se e preubavo.So zdravje da si koristite.Muzickata vrteleska od kade?Igrackite plasticni ili plisani se?
@emkaemka преубави работи бираш за дечкото Колку е вртелешката? И јас имам една од енци менци ама оваа твојата ептен ми праи ќеф.
Енци менци - 4.490ден Фала да си купите поубави Ќебе, чаршав, вртелешка Енци менци, на сајтот имаш цени за се, да не одам веќе оффф топик Подлогата од Блу бејби во Ситимол, 1.250ден
Kade mozam da najdam ubavo tocace za 3 godisno dete I dali nekoj ima balance bike,mi izgleda interesno na slika,vi blagodaram
@Ano @eli25 @emkaemka цие одевте во тоа карамели кај бит пазар? Знам некој имаше пишано дека само на голено работат, па ако е така да не одам џабе
Јас на Битпазар не сум била, оставив на мајка да пазари таму кога ќе се роди беба (бидејќи пред има забрана ). Ми кажа во Бебето тоа што гледа на улица имало преубави ствари, била видела, а и не така евтини, ама квалитетни (давале на мало прашала) ^моите од Карамел беа од Анжи има и таму по нешто.
Caramel ти одговориле дека даваат да си купиш и ако мене ме прашаш од тоа што имам дома, хм,стружанка,картерс овие мислам најквалитетен памук имаат и се маку подебелки баш за зимно бебе. А памукот не мрда. Не пропуштај да влезеш ако одиш.
Мајкички кои домашни топлинки ми ги препорачувате за штотуку преодено детенце (стабилно) ортопедот ми рече со ортопедска влошка не со сунѓер.совет и од каде може да купам?