А зимно време во што да го облекувам ако не во скафандер? Стварно немам идеа, јакна ќе му биде само горе топличко а надоле по панталонки и чорапи би му било ладно..
Јас синко во скафандер го облекував. Само не баш таков немаше број од такви (имаше 2 месеци). Баш вакво нарачав преку фб.
Ќе го покриеш со ќебе, далеку попрактично за баратање, плус ако треба да се возите со кола зарем ќе правиш облечи/соблечи на скафандерот?! Е сега ако се падне некоја зима како пред три зими бррррррр богами да земеш
Кај да најдам убави подебели пиџами за малиов? Цела ноќ ми се открива без ќебенце спие, ми е страв да не ми се разболи :/
јас облекував штотуку родено бебе во скафандер во зима. Најпрактично ми беше за шетање по град. Ние го купивме нашиот тогаш од H&M (од Солун) и наредната година добивме на поклон еден не знам од каде беше купен. Сум гледала убави скафандери во Mothercare и имаше еднаш убави и во Анжи.
Некоја мајка пишуваше дека порачала нокширче што свири онлајн од некоја продавница за 230 ден. Барав, ама незнам во која тема е пишано,па да прашам тука.
Да провериш во Бисер, во дуќанот под скалите, накај пазарчето што гледа или во книжарница Смајли, накај катната гаража гледа таа
Барав во ПиКи бебе ваква количка со рачка,немале веќе,ги продале. Имате ли сретнато на некое друго место,или на фб на некоја страна да најдам? Ваков модел,бојата е небитна.
Мојата се роди во јанури имав вакво купено од х&м и го изнаноси. Да има големи и за оваа год бу купила.
Јас порачав и вечерва сакав да и ја облечам и буквално сите копции се распаднаа. Не сакам ни да мислам што ќе се случеше ако моето бебе случајно проголташе копец или се набоцкаше. Имате убаво во вајкики, овие јас никад више не би ги порачала. Сега се надевам ќе може на шнајдер да ми ја поправат инаку бадијала 800 ден плус карго.