Што збориш?? Јас имам од рамстор ми купиле,другите сестра ми од внука ми ми ги прати.Сите со патент,незнаев дека се со копчиња овие.А сакав да нарачам пошто се со ракав. Зашто не им пишеш?? Жали се ,некој друг ке се зсебе
Им пишав, првично беа немарни, потоа им укажав за опасноста и се понудија да ја заменат или да ме рефундираат. Исто кажа дека повеќе нема да ги изработуваат со копци туку само со патент. Инаку материјалот е супер и мекички се. Па може да порачате со патент.
Имаат ама без рачката нагоре што е,нема да можам јас да го возам,туку само за да се турка тој самиот.
Вакво има дечко мој, од Андреј компани, 2.540ден го зедов со бесплатна достава до дома. Ептен е убаво и цврсто, мојов уште си го игра. И да рачката треба, уште знае да побара да го возам, иако оддамна знае и самиот.
Да не оди некој во скоро време во декатлон во Софија ни требаат топлинки за градинка. Уредно ќе си платам.
Каде да најдам ќебенце за бебка?? Купив од Џамбо мекано, убаво, но ќе ми треба уште едно барем. За во релаксатор ми е потребно, за во креветче си има убаво јорганче.
Зависи колку дебело бараш. Јас земав од една продавница спроти полициската на бит пазар, 600 денари, средна дебелина некоја, поставено со памучно платно од внатрешната страна. Во бебето исто на бит пазар гледав плетени, беа по 900-1000. А во окаиди имаш ептен дебели и мекички, до кај 1500.
Каде да најдам гумени животинки ЛИСИЦА, МЕЧЕ, РАКУН? Малечки да се ко тие во ќесичка што се неколку во комплет што се продаваат