@Coco31 moze li slika srcka.. vo edna knizara kaj nas mi pokazaa dvem edna od prosvetno delo rozeva i pise radosnica za moeto bebe i e so CD. A drugata e na trimaks rozeva i pisuva dnevnik na momenti...itn i ima krevetce i bebe vo nea...
Ја видов,ама повеќе ми се допаѓа онаа другата. Ќе почекам,можеби на друго место ќе најдам баш таква или пак можеби ќе добијат Надежта последна умира Барав низ пластичарска,ама само од едната страна,никаде не видов таков модел. Нареден пат ќе прегледам низ сите дуќанчиња можеби ќе најдам,овојпат толку време имав.
Ааааа јас една тетратка со убава корица си имам за таа намена баш, во неа забележувам такви детали...ете видиш сум си имала своја Радосница без да знам
Каде би можела во Скопје да најдам дрвени играчки како на пример од овие може он лајн нарачка ама да е во Македонија?
Od cozy ja gledav.. no bidejki e so spirala strav mi e dane se kine. Dali site stranici se tvrdi. Nekoj dojolkinja ima dali moze da mi.slikne nekolku strani ?
Дали некој видел некаде ваква блуза да се продава ? Не мора иста скрос ама битното е да е со мајнкрафт. Нека е маица блуза што било само мајнкрафт да е
Majki kaj da najdam dispanzer za mleko vo prav. Edni vo apteka mi gi kazaa na Tommie tippe no kako kutivce u za eden obrok ibtteba da nosam.primer 3 takvi. Sakam od onie 3 vo 1 so se. Edna kutivka so 3 pregradi.