Каде да купам нокшир што свири? Знам дека некоја мајка имаше пишано дека порачала такво преку интернет, можеби @lackygirl ти имаше купено ПиКи имаат што свири ама не е обично туку со тркала како за јавање,а јас сакам обично нокширче.
Немам јас, @Dina911 да не имаше, знам и јас некој пишеше за ваков нокшир јас имам обичен и врши работа, неколку пати се има покакно во него
Да @lackygirl јас имам, тоа е исто обично нокширче само свири, го купив 240 денари од Андреј компани од Штип. Позз
Тврди се и внатре страните, нема да се скине Пополнета ми е и затоа не можам да ти ја сликам Низ нивните слики разгледај ја има каква е внатре.
ова е за држење за цуцла,привезок. Има на Инстаграм една а исто има и профил на Фејсбук,да побарам па ќе пишам. во последниве 2-3 дена разгледувам на алиекспрес,не сретнав вакво ако не ти е тешко Нешо линк или скриншот па јас ќе побарам
Karl lagerfeld за бебе има низ Скопје, сити мол? Или некоја страна со достава до мк? И ralph lauren дали имаат бебешки во сити мол, 5 star или lapin house можда?