Жирафа играчка, може гумена или плишена. Во Jumbo, Enci menci, Logo croco нема, не знам каде на друго место да побарам.
Хаха, барав баш сакав да те тагнам. Кажи ми бодињата дебелки ли се? Онака со ликра се растегаат? Сакав овие да ги нарачувам
Дебели се среќо, убави. Не се тегави материјалот, не се искривуваат рабовите, еве како изгледа од 4м постојано носење, не мрдна материјалот.
Јас нарачав од шпикозните денес ми стигнаа, памукот преубав, големина таман, не како изборов кај нас широки ко вреки што се, малце се собраа у сушара ама па сите по малце ми се собираат
Од кои зема, кој број. Ми се допаѓа ова иако е машко а ја имам цурица. 5 месеци сме ама сакав 12-18 да нарачам
Јас имам синче и не се ограничувам со машко-женски бои/дезени. Имам купено тиркизни шпикозни од женскиот дел на ваикики. Бебе ми е 4 недели, нарачав 0-3 бројче и со тоа мало собирање при сушење за брзо ќе му бидат точни. На страната на George читав дека големините си одговараат.
Им ја најдов страната, уште да знам да нарачам за во М ке биде супер https://direct.asda.com/george/baby...amas/GEM701406,default,pd.html?cgid=D5M9G1C13
Да на baby protect програмата. Ама никогаш од прво завршување не ми се скроз суви (има индикатор па сама ги крати програмите) и пак ги пуштам, суши уште некои 10 мин и тогаш веќе се суви.
Јас овде само разгледувам што се имаат и ги читам коментарите на производите, а достава до мк немаат, до бугарија имаат (ако имаш некој таму)
Во Крш имаш плишана жирафа. Нигде нема, Зара се најштосни и најлесни, барем мене само едни две од таму ми фатија око. Ако си бендисала некоја од таму зимај ја дури ја има да не останеш и без неа