од АЛи https://www.aliexpress.com/item/32991845873.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6d243c00r2CDm0&mp=1 кај нас ќе ги натплатиш Види во Кам, баш скоро гледав циклама хулахопкички,само зависи дебелината дали ти одговара,тенки се.
сериозни се овие? Кај се дава бе 600 за вакви... А па камоли 900 ... Реално. Да е златно да може некако ама вака....
Ја имам за бебе мое радосницава, многу е убава. Таа на Кози само на фб што сум ја видела, но убава стои дека е и таа. Така да која и да ја купиш нема да погрешиш Да прашам, некој ги купил-испрал тренеркиве од Венис? Какви се, ќе ги биде за 5носења или ни толку
Ако најдеш Одам да купам вчера (23ти нели) за подарок и таа вика нема продадени се, акцијата ни е од понеделникот... мн малку останати имаше...
Во локо кроко виде ли? Таму имаа на чико, сега имаат и роденденски попуст во тој во Мралино. А ми излезе и на пазар 3 од 5500 на 2200 кенгур на чико ако е тој, види
@ifv Јас имам Safety 1st, мн убав удобен квалитетен кенгур. Го земав од Бебе комфорт од Ситимол, а сега на др место се... но незнам кај точно. Стара објава е ова, гледам и во Бебе хом го имале, види и таму. Аи ама сум будала.. не видов дека само за Чико прашуваш, мислев бараш мислења за кенгур
Знае ли некој колку пари е ваква маса и столче во Џамбо? Пред 2 недели бев,видов дека имаат,ама не гледав цена,а сега нешто се мислам да купам за бебе па да знам колку пари е,дали да одам. Ако знае некој,или ако оди овие денови, да види цена ако може.