Дали ја имате користено оваа вртелешка на чико со прожектор? Не знам дали вреди за парите, денес е на попуст во енци менци па се мислам дали да нарачам..совет
Многу е убава, ептен е убаво изработена, јас кога зимав само на оваа не и најдов никаква мана Големка е, музиките се убави, ѕвезденото небо интересно Е сега дали бебе ќе ти ја сака е индивидуално, моево ниту у креветче легна, ниту вртелешкава/прожекторот ги засака. Така речи џабе парите
исто и јас ќе кажам. Ја имаме онаа на сино. Преубава ми е. Али бебе не ја погледна. Ако му ја пуштав на заспивање го расонуваше само. После коа почна да се исправа во кревет ја теглеше и се бореше со неа па ја тргнав да не се повреди. За убава стварно е убава и квалитетна ама ете прашање е како бебе ќе ја сака...
Од каде да купам убав топол шушкав скафандер за машко бебе 6 месеци? Ги гледав во Ваикики и Тила не ми се свиѓаат,некако шкорави...во Тила има еден со сонциња супер е ама шарата не ми се свиѓа
Kade da kupam diazepam chepovi? Dali imate info dali moze da se kupaf bez recept vo nekoja drZava? Anglija, Germanija info?
Србија пробај. Ама и таму беа дефицит. А зошто матичната не ти даде рецепт? Ние така земавме од Германија. Ако ти треба да ти дадам, јас имам 2 кутиички.
Види во Бамбисимо во Буњаковец, види имаат страна на фб. Каде да најдам длабоки чизми за девојче 28-29 број? Сакам онакви до под колена.
Наредната недела би требало да има во грција во лидл. Доколку знаеш точна бројка би ти зела без проблем. Четврток треба да излези каталог, разгледај.
Квалитетот е дискутабилен на тие од Лидл. Горната е тенка, а долните знаат да пропуштат ако се долго во снег. Искуство од она што и се деси на внука ми.
Најверојатно ке му земеме одделно само долни некои поквалитетни кои ке може со било која јакна да си ги носи. Ке побарам низ спортските, ако најдам 6,7ца... или пак ке земам сепак целосни.
Имаше во трговски кога ќе влезеш од холидеј ин од таа страна позади ирскиот паб тука држеа многу добра ски опрема. На Нортон долни ако му најдеш да му земеш многу добра пантолона. А на рокси држеа во бутик до кастом паб ако постои уште. Или во беверли имаше едно дуќанче на приземје и они имаа многу убави модели на Рокси.