Таа кај Ирскиот не постои мислам некои 4,5 год... ако не и више... а другиве поима немам, ке побарам. Знам 2 што продаваат ски опрема, па ке одам до таму да видам дали има и за помали деца. Ако не палиме колата и до Грчка или Бугарија.. на една шетња таман
Каде има убави персонализирани новогодишни украси? Знам дека темава е во подфорум бебе, ама такви некои барам како поклон за бебе и дете. Како лампион со името на пример...
Може касно одговарам,имаш во една аптека на Џон кенеди ама во моментов неми текнува името мислам на Р почнува . Ова слушнав во амбуланта од родител.
@mariz види во Мегаспорт во ГТЦ, на приземје, позади Ирски паб. Постои продавницата, иако мислиш дека не постои од пред 5-6 год Ребрендирана е, ама одамна. На времето беше Словенија спорт. И подготви околу 5о евра само за долни Ама нема утка во квалитетот.
Ама сум шашава, вчера шетав за друго и од таму и поминав и воопшто не загледав и не ми текна (ама со малата у раце бев, веќе уморна и плачлива и ништо не гледав терав накај дома тогаш) Најверојатно ке земеме од Декатлон, ама ке ја имам на ум и таа ако не отидеме ваму.
Kaj da najdam ednobojno belo ili bordo fustance za bebe.. se samo karirano, so polijki, so tul, so cipka mi nudat..
Каде во Скопје има столчиња за хранење од Чиполино? Бендисав едно на нет, го има во Андреј Компани ама не ми се нарачува на невидено.