Јас купив од бутик Канеј во Кисела Вода на чешма. Каде да најдам темно виолетова блуза, боди, кошула за двегодишно девојче? Имаме темновиолетово тиролка/фустанче со црни точки па морам нешто да и купам со долги ракави. Не сакам црно.
Еве ние купивме од Лотус м пајче. Свети,мрда со крилата,ква ква и твинкл твинкл пее И јас сум во потрага за убава играчка за 3м освен тропалки
Ние земавме од Енци Менци без тропалка само oball, ама имаше и со тропалка во форма на жапче. Малку поскапи се од овие во Пики, т.е. 300 ден ја земавме, ама многу е квалитетна. Инаку од лично искуство моја беба не е баш воодушевена, а бебето на другарка кога доаѓа многу ја сака и си игра со неа можеби дека е поголема она, 1год е, мојата е 7+. Инаку мојава најмногу се радува на играчки што свират и светат.
Зимски комплети за 2год на попуст? Само панталони? Има убава дебела јакна сакав само пантолони ама каде што видов ептен мала разлика во цена во однос комплет/само панталони.?
Прашањето ми е повеќе да ми препорачате некоја добра, за наоѓање знам дека секаде ги има барам за бебе масичка за играње. Оние со музики и играчки по нив. Ама така некоја убава со повеќе занимации. И да е височка како за стоење за бебе, не седнат да игра на неа. Сакам да е така некоја по квалитетна, не од оние ептен литите пластики коа ќе се потпреш да падне. Како што се проодувалките заникаде @FreeMind мислам дека тебе некаде те читав дека ја имате на чико, добра е? Може слика да ја видам
https://www.kidsroom.de/de/chicco-activity-spieltisch-1 Оваа ја имам. Се врти таблата и може коцки да реди. За овој период каде нон стоп стои е одлична ствар. Моментално ми врши работа стои на софа, на масава и на фудбалчето. Подоцна очекувам коцките да ги реди и колку толку да се заигрува на неа. Висина одлична и занимации. Во врска со стабилноста имам замерка не е стабилна и ставена ми е во ќош оти може да ја бутне и да падне. Или да ја залепиш на под евентуално да не мрда.
Ја нема оваа на чико кај нас јас прашував баш има некој слични. @AlicaInWonderland во Chico Kiki Struga на фб.
да гледам имаат една друга. Исто и во енци менци ама ниска ми е некако. Сакам со стоење да си игра. Мислам он сам си бара така. Не сака да седне и да се заигра. Фаза - Се правиме стоечки