Во куќа сме, ладничко е. Бебе не сака многу топло ама сепак да не го мислам реално веќе поладни се ноќите и плус знае да прета и го наоѓам и без ќебенце
Јас имам како вреќа долу на прерамки без ракави. На подарок ја добив за мекици и еве цела година две зими ја искористив максимално. Догодина пак планирам да купам иста само поголема.
И јас мислам дека во таква ќе му биде покомотно, ама денес бев низ сити мол и кај што имав гледано им беа завршени. Каде да побарам
Кај може да најдам убави играчи за во кадичка дур се бања? Патки шатки што ни носеле сите пуштат боја сакам нешто квалитетно.
Може ли да ми кажете име на продавницата на Бит пазар каде се продава Карамел? Дали можеби се вика Бебето Бејби шоп или оваа е друга?
Во Јуск има пластични кутии. Можеш и во корпи платнен. Јас во такви му ги чувам, од икеа ми се купени.
Ако најдеш кај нас, кажи. Јас не најдов. Има на Амазон и Алиекспрес, ама првите не вршат достава кај нас, на Али се многу скапи, бар сите што ми излегоа над 50 евра се. И јас зедов од Џамбо, воопшто не мириса. Ама обична пластична кутија со капак на тркалца. Мала е, не е огромна, за ситни играчки како лего коцки ми е купена. Нешто како овие, само многу поголема За поголеми играчки тапациравме обична дрвена кутија, како помал сандак, ја обложивме со сунѓер по страните и со платно и кутијата е најискористено нешто за играчки.