Може ли да ми кажеш која димензија ти е, дека моментално немаат, ќе добијат за една недела, да знам дали да чекам. Локо кроко се 180/100 см. Дали е поголемо твоето? Фала
150 на 180, дебело 1см ама многу е меко, имаме друго од Либерта што е со една страна како фолија, ем тенко ем поти. Ова е со 2 лица.
Дали некој нарачал окаиди преку фешн груп? Гледам еден бебешки сет и пишува универзална големина, а на сликата на маичката на етикетата пишува 3м.
Zdravo zenski Baram hranilka veke nekoe vreme ama so ogled na situacijava moram online pa ako moze da spodelite od koi ste zadovolni? I uste nesto se utepav barajki podloga za na pod kako tepihce premnogu se tenki i mali sekade
Од кои интернет страни најчесто купувате за бебенце? Кај можам да најдам кадичка ама висока со нозе, или како држач стабилен и кадичка одделно?
Хранилка Луна. Јас ја земав од енци менци. Ја има и во чарли бејби ја гледав исто и во мини ми. За подлога имаш во пики, 550ден е. Да провериш либерта за кадичка. И на други места ги има скоро во секоја специјализирана за бебе. За продавници те интересира за облека или за бебешка опрема?
Не, не со подлога за пресоблекување, само сталак и кадичка е ова на коешто мислам. Ова е сталакот А овој модел е кадичката
Има и во НАМА, моја продавница, симба неготино. Tila, Wenice, Loco croco Bebe home Enci menci Triteks Krs Charli baby Anderj kompani Detska obleka Pi ki bebe Kids style Muppet kids Kids zone Beni trejd .... Ovie se sto mi teknaa vo momentot. Imaat site fb strani